Vernieuwde kwaliteit,
zijdezacht comfort

Net zoals de rups zich ontwikkelt tot een zachte zijdevlinder, heeft ISOCONFORT 32 & 35 zich ontpopt tot een zijdezacht isolatiemateriaal voor hellende daken. Met comfort, brandveiligheid, stevigheid en duurzaamheid in het achterhoofd transformeerde onze glaswolisolatie tot een product dat niemand koud laat. Letterlijk en figuurlijk.

isoconfort_1

De kracht van ‘zacht’

Het zijdezachte comfort van de vernieuwde ISOCONFORT ervaar je meteen. Het is een glaswolisolatie die niet prikt. Wees zacht voor jezelf en ga voor een aangename plaatsing met minder stof en irritatie.

Eenvoudige en
snelle plaatsing

Wie voor efficiëntie kiest, kiest voor de vernieuwde ISOCONFORT. De verbeterde samenstelling maakt het isolatiemateriaal extra stevig. De rol komt sneller op dikte zodat je meteen aan de slag kan gaan. Bovendien is ISOCONFORT 32 & 35 makkelijk en snel te versnijden dankzij het glasvlies. Kortom, deze transformatie maakt je leven makkelijker.

isoconfort-2

Veilig, nu en
voor de toekomst

Met ISOCONFORT kan iedereen met een gerust hart naar de toekomst kijken. Het vernieuwde isolatiemateriaal is natuurlijk vervaardigd uit een organische binder en gerecycleerd glas. Doe daar nog een lange levensduur en hoge brandveiligheid bij en je krijgt een duurzame oplossing die van elke woning een veilige, comfortabele cocon maakt. Alle diktes ISOCONFORT horen voortaan namelijk tot de allerhoogste brandklasse.

Alle informatie over de diktes van ISOCONFORT 32 & 35 vind je hier terug.

 

 

DE ZACHTHEID VAN DE VERNIEUWDE ISOCONFORT ZELF ERVAREN?

Kom langs tijdens één van onze Roadshows bij je gekende handelaar.

LOCATIE

Vlaams-Brabant

DATA

 

TIJDSTIP


Limburg


Oost-Vlaanderen
Bouwpunt Ottevaere, Oudenaarde


22.11.2023


7u30-12u


West-Vlaanderen

Antwerpen

 

Ervaar zelf de
zachtheid.

Schrijf je in voor een demo en onze experts komen langs bij jou op de werf.